Jeugdtreffen 2018 in Buis Les Baronnies - volzet

Ook ons zomertreffen wordt stilaan een vaste waarde in ons programma.

Dit jaar gaan we terug naar het zuiden van Frankrijk, meer bepaald naar Buis Les Baronnies. Je vindt er immers op wandelafstand van de dorpskern, en van de plaatselijke camping, een aantal prima behaakte massieven, van makkelijk tot moeilijk, met routes met enkele en meerdere touwlengtes.

Vandaar het volgende plan:

  • We vertrekken zaterdagochtend 25 augustus en rijden terug op zaterdag 1 september.
  • We verblijven op de camping municipal van Buis Les Baronnies als uitvalsbasis naar de verschillende massieven. We verzamelen de nodige tenten. Spreek af met wie je samen wil slapen: te veel tenten doen de kosten oplopen
  • Vervoer is altijd het heikel punt bij dergelijke ondernemingen. Vanuit de begeleiding hebben we een aantal plaatsen in auto's beschikbaar. Ev. kunnen we ook een busje huren. Laat iets weten als je graag mee wil, dan kunnen we beginnen nadenken over vervoersmiddelen en bestuurders.  Ouders die meewillen, zijn altijd welkom. 
  • Koken, eten en afwassen doen we samen. Ieder doet dus zijn deel.
  • Iedereen zorgt voor haar/zijn persoonlijk klimmateriaal. Helmen, touwen en setjes worden door de club ter beschikking gesteld, zolang de voorraad strekt. Laat weten als je iets ontbreekt, dan helpen we een oplossing te vinden. Lenen bij vrienden werkt ook wel in de klimwereld.
  • Begeleiding wordt verzorgd door Luc Declercq, Wim Acke en .... 
  • Het betreft hier geen opleiding. Uiteraard zijn we nooit te verlegen om hier en daar wat bij te schaven, maar we verwachten toch de nodige zelfstandigheid. De vaardigheden van KVB2 zijn hierbij de maatstaf.
  • Kosten: we delen de kosten voor verblijf, voeding en vervoer over alle deelnemers en begeleiding
  • Uiteraard moet je lid zijn van het KBF om mee te kunnen 

Indien geïnteresseerd, stuur een mailtje naar jeugd@bacantwerpen.be, zo krijgen we een idee hoe we het vervoer kunnen regelen.

Een gedetailleerde materiaallijst volgt begin juli.

Verdereinfo: jeugd@bacantwerpen.be

 

Data: 

zaterdag, 25 augustus, 2018 - 07:00 tot vrijdag, 31 augustus, 2018 - 21:00 , Buis Les Baronnies
Labels

Soort activiteit: 

Clubactiviteiten: 

Andere labels: